Kakaové boby jsou plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rostoucího v tropických klimatických podmínkách Kakao je přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty Po stránce antioxidantů jde o jednu z nejbohatších potravin vůbec - obsahuje jich obrovské množství (více než červené víno, borůvky, Acai bobule, granátová jablka a Goji bobule dohromady)
SLOŽENÍ:
obsahuje: 100% kakaový prášek z bobů (Theobroma cacao) z Peru (Sůl je obsažena v potravině výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku)
DÁVKOVÁNÍ:
Vmíchejte 3 lžičky do 300 ml mléka, ovocných nebo zeleninových nápojů, džusů
Průměrné nutriční informace
ve 100 g Energetická hodnota 1350,8 kJ Energetická hodnota 324,8 kCal Bílkoviny - proteiny 27,2 g Sacharidy - uhlohydráty 13,4 g z toho cukry 1 g Tuky 11 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,8 g z toho mononenasycené mastné kyseliny 3,8 g z toho polynenasycené mastné kyseliny 0,4 g Vláknina 31,7 g Sůl 82,5 mg
Vitamíny a minerály
ve 100 g Draslík 3350 mg Fosfor 715 mg Hořčík 470 mg Měď 4,1 mg Vápník 175 mg Zinek 8,1 mg Železo 28 mg
Ostatní a speciální doplňky
ve 100 g Theobromin 2400 mg