Coconut Blossom Sugar BIO (Cukr z kosového květu)
Kokosový cukr se získává z nektaru z květů kokosových palem Jde o aromatický, chuťově bohatý, lahodný, nerafinovaný hnědý cukr s hlubokou, sladkou chutí karamelového typu Má nízký glykemický index (= 35, pro srovnání - bílý chléb = 75, vařená brambora = 78) Díky tomu jsou kalorie absorbovány mnohem pomaleji a nedochází tak k silným výkyvům v hladině cukru v krvi
SLOŽENÍ:
obsahuje: 100% cukr z nektaru kokosového květu (Cocos nucifera) z Indonésie (Sůl je obsažena v potravině výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku)
DÁVKOVÁNÍ:
Ideální ke slazení a dochucování
Průměrné nutriční informace
ve 100 g Energetická hodnota 1604 kJ Energetická hodnota 383 kCal Bílkoviny - proteiny 2,6 g Sacharidy - uhlohydráty 92,1 g z toho cukry 87,5 g Tuky 0,5 g Sůl 100 mg