Nástupce Peptide Fusion je zde a svého legendárního předchůdce dokonce překonává! 3D Protein od Reflex Nutrition je světově první a jediný protein s postupným účinkem, který obsahuje nativní syrovátkový protein, micelární kasein a izolát vaječné bílkoviny v poměru 45:45:10. Vznikl tak doslova úplně nový typ vysoce kvalitního vícesložkového proteinu nabízejícího výjimečné výživové para metry a 80% obsah bílkoviny u všech příchutí – žádný jiný vícesložkový protein s tímto složením nic takového nabídnout nemůže. Hlavní benefity produktu: Obsah tří unikátních zdrojů proteinu: nativní syrovátkové bílkoviny, micelárního kasein u a izolátu vaječné bílkoviny v ideálním poměru 45:45:10 Tři různé fáze trávení: pomalá, střední a rychlá 80% obsah bílkoviny u všech příchutí Obsah tří typů přátelských probiotik Nativní syrovátkový protein a kasein z mléka od krav z evropských chovů živených výhradně travou = maximální možná účinnost a čistota 45% Nativní syrovátkový protein Rychle uvolňovaný protein, který je bezprostředně tráven a do těla se tak téměř okamžitě dostávají potřebné živiny. Pochází z mléka z evropských chovů živených výhradně travou a díky nativní technologii jde o nejčistší a nejvíce přírodní formu syrovátkové ho proteinu, která existuje. Je ve své přirozené, přírodou vytvořené a nedotknuté podobě z čerstvého mléka. U nativní technologie je největším uměním extrakce čistých syrovátkový ch molekul přímo z čerstvého mléka bez poškození proteinu. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturizaci proteinových molekul. Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia. Výroba proteinu Native Whey je bezesporu jedním z nejdražších a časově nejnáročnějších způsobů zpracování, speciálně, když musí probíhat v souladu se striktní normou ISO9001. Proto si na něj může technologicky troufnout jen pár mlékáren na světě a právě proto jde o formu, která je u proteinu tak vzácná, a která přináší výsledky, jaké by u běžného proteinu získaného ze syrovátky nebyly vůbec možné. Native Whey obsahuje více aminokyselin s rozvětveným řetězcem, až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu než běžný syrovátkový protein. 45% Micelární kasein Micelární kasein je v těle tráven pomalu, díky čemuž zajišťuje postupný a stálý přísun aminokyselin do krevního oběhu. Stejně jako nativní syrovátkový protein i kasein pochází z evropských chovů – firma Reflex Nutrition nedováží mléčné nebo syrovátkové produkty z USA, neboť je tam hojně rozšířené používání růstových hormonů a antibiotik. Při výrobě je rovněž použita ultra jemná filtrace a nízké teploty pro zachycení každé proteinové molekuly, která se v čerstvém mléce vyskytuje, v její přirozené a neporušené podobě, zatímco se vyfiltruje nepotřebný tuk a cukry. Výsledkem je čistý, nedenaturovaný, nativní micelární kasein špičkové kvality. 10% Izolát vaječné bílkoviny Vaječné bílky jsou vedle syrovátkové ho proteinu se svojí výživovou hodnotou 100 a středně rychlou dobou trávení druhou surovinou na špici oblíbenosti příznivců kulturistiky a fitness po desetiletí. Izolát vaječné bílkoviny už se v proteinech kvůli vysoké ceně jako hlavní složka nepoužívá, zároveň ale jeho kvality překoná jen máloco, a proto je obsažen i v 3D Proteinu. Patented LAB2PRO® Friendly Bacteria 3D Protein kromě trojfázové formule obsahuje přátelské bakterie druhů Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum a Lactobacillus rhamnosus patentované značky LAB2PRO®. Bakterie jsou vypěstované pomocí speciální technologie, díky níž získávají ochranu, která zajišťuje, že se do zažívacího traktu dostanou nepoškozené. Srovnání % obsahu bílkoviny u 3D Proteinu a dvou proteinů jiných značek: Potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce. Se sladidly. SLOŽENÍ: obsahuje: koncentrát mléčné bílkoviny (96 %) (45 % micelární kasein , 45 % nativní syrovátkový protein), proteinový isolát ( vaječný bílek ) (10 %), aroma, kakaový prášek (2,5 %) (pouze u příchutě chocolate perfection), zahušťovadlo karboxylmethyl celulóza, barvivo betanin (pouze u příchutě strawberries & cream), sladidla sukralóza, steviol-glykosidy, barvivo beta karoten (pouze u příchutě vanilla ice cream), LAB2PRO® (Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Acidophilus), protispékavá látka oxid křemičitý. DÁVKOVÁNÍ: Rozmíchejte 35 g (přibližně 3 zarovnané 25 ml odměrky) s 350 ml v shakeru nebo mixéru pro dosažení jemné konzistence. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. Průměrné nutriční informace ve 100 g v 1 dávce 35 g Energetická hodnota 1460 kJ (17%*) 511 kJ (6%*) Energetická hodnota 344 kCal (17%*) 120,4 kCal (6%*) Bílkoviny - proteiny 77 g (154%*) 26,95 g (54%*) Sacharidy - uhlohydráty 5,5 g (2%*) 1,93 g (1%*) z toho cukry 2 g (2%*) 0,7 g (1%*) Tuky 1 g (1%*) 0,35 g (1%*) z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g (3%*) 0,21 g (1%*) Vláknina 2,5 g 0,88 g Sůl 0,85 g (14%*) 0,3 g (5%*) Ostatní a speciální doplňky ve 100 g v 1 dávce 35 g Bifidobacterium Bifidum 600000000 MO 210000000 MO Lactobacillus Rhamnosus 600000000 MO 210000000 MO Lactobacillus Acidophilus 600000000 MO 210000000 MO.
Příchuť |
Čokoláda |
Barva |
vícebarevná |