Kakaové boby jsou plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rostoucího v Peru Kakao je přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty Po stránce antioxidantů jde o jednu z nejbohatších potravin vůbec obsahuje jich obrovské množství – více než červené víno, borůvky, Acai bobule, granátová jablka a Goji bobule dohromady
Produtk je vhodný pro všechny orientované na:
obohacení stravy o silný antixodant
posilení imunitního systému
celkovou podporu tělesné i psychické kondice
SLOŽENÍ:
Kakaové boby (Theobroma cacao) v bio kvalitě
DÁVKOVÁNÍ:
Rozmíchejte s čerstvým nebo sušeným ovocem, ořechy, semínky, do jogurtu, ovocných salátů, dezertů
Upozornění: Skladujte na chladném a suchém místě Země původu: Peru Vhodné pro vegany
Průměrné nutriční informace
ve 100 g Energetická hodnota 1688 kJ Bílkoviny - proteiny 19,8 g Sacharidy - uhlohydráty 10,8 g z toho cukry 8,7 g Tuky 24,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 14,4 g Vláknina 32,7 g Sůl 10 mg