Kakaový prášek v certifikované kvalitě bio Kakaové boby jsou plody Theobroma cacao, malého stále zeleného stromu rostoucího v Peru Kakao je přirozeně bohaté na nutriční elementy a fytonutrienty Po stránce antioxidantů jde o jednu z nejbohatších potravin vůbec obsahuje jich obrovské množství – více než červené víno, borůvky, Acai bobule, granátová jablka a Goji bobule dohromady
Produkt je vhodný pro všechny orientované na:
obohacení stravy o silný antixodant
posilení imunitního systému
celkovou podporu tělesné i psychické kondice
ideální pro přípravu fitness drinků
SLOŽENÍ:
Kakaový prášek (Theobroma cacao) v bio kvalitě
DÁVKOVÁNÍ:
Rozmíchejte s čerstvým nebo sušeným ovocem, ořechy, semínky, do jogurtu, ovocných salátů, dezertů
Upozornění: Skladujte na chladném a suchém místě Země původu: Peru Vhodné pro vegany
Průměrné nutriční informace
ve 100 g Energetická hodnota 1814 kJ Bílkoviny - proteiny 26,3 g Sacharidy - uhlohydráty 53,2 g z toho cukry 8,68 g Tuky 12 g z toho nasycené mastné kyseliny 8,1 g Vláknina 26,04 g Sůl 200 mg
Vitamíny a minerály
ve 100 g Hořčík 500 mg Zinek 7 mg Železo 14 mg