Logo Logo
LSP Nutrition + Zero Egg white protein 1000g
LSP Nutrition + Zero Egg white protein 1000g
Krátky popis Unikátní produkt LSP Nutrition + Zero Egg white protein 1000g od výrobce LSP Nutrition u nás najdete téměř zadarmo od 990 Kč.
Obvyklá cena
  • 990
Výrobce/Značka
LSP Nutrition
EAN 4260283683000
Hodnocení
(Celkem 25 hodnocení )
Vaječný protein patří vedle syrovátkové bílkoviny a kasein u mezi nejvyšší zdroje kvalitních živočišných bílkovin a má podobné vlastnosti jako whey proteiny. Patří mezi ně malé množství tuků a sacharidů, vysoký podíl esenciálních aminokyselin (36 %). Vaječný protein pomáhá udržovat a budovat svalovou hmotu. Proto je vaječný bílek ideálním zdrojem bílkovin a výborná alternativa pro osoby nesnášející laktozu z mléčný ch poteinů. Vaječný protein Eggtive je z vajec výlučně německého původu, čerstvě zpracovaných v A kvalitě, zpracovaných fermentací a sušených rozprašováním a pasterací. Vaječný protein je ideální pro muže a ženy všech věkových kategorií kteří potřebují doplnit množství bílkovin. Vaječný protein je vyroben v Německu pod nejpřísnějšími hygienickými kontrolami. Nesmí zde být použit geneticky modifikovaný materiál a důrazně se kontroluje aby nedošlo ke kontaminaci zakázanými látkami, jako jsou prohormony, anabolické steroidy, stimulanty nebo jiné dopingové látky. Proč špičkoví kulturisté nedají dopustit na konzumaci vajec , respektive vaječný ch bílků ? Těch dobrých důvodů je celá řada. Vejce jakožto zárodek musí obsahovat všechny potřebné živiny a růstové faktory ke zdárnému vývoji narozeného jedince. Ovšem jak je Vám jistě známo, tak vejce se skládá jednak z bílku, který je zdrojem jenom čistých a velmi kvalitních bílkovin a žloutku, který kromě bílkovin, vitamínů, minerálií, lecitinu obsahuje i nežádoucí tuky doprovázené pro zdraví člověka rizikovým chole sterol em. I když se jeho nebezpečí pro zdravého člověka trochu nadsazuje, tak pokud bychom si chtěli zabezpečit významnější příjem bílkovin pro kulturisty a silové sportovce konzumací vajec , tak to bychom jich museli zkonzumovat tak deset denně, přičemž doporučované množství při racionální výživě je tak jedno. Vejce totiž obsahuje v průměru 6 až 7 gramů bílkovin a z toho je zhruba polovina ve vaječném žloutku. Při dnešních cenách je dodávka bílkovin prostřednictvím vajec poměrně drahý "špás". Je nějaké řešení? Ano a to sušený vaječný bílek ! Konzumace 100 gramů tohoto produktu nám zajistí prakticky 80 gramů plnohodnotných bílkovin s celou šíří spektra aminokyselin potřebných k tvorbě svalové hmoty. Sušený bílek kromě vysoké koncentrace bílkovin má celou řadu dalších výhod – v prvé řadě je pasterovaný, tedy tepelně ošetřený tak, aby byl zbaven veškerých zdravotně rizikových bakterií a to především salmonely, jejichž infekce hrozí při konzumaci syrových vajec. Scénka ze slavného filmu Rocky, kdy Sylvestr Stallone konzumuje vždy po tréninku syrová vejce , rozhodně není hodna následování. A proč také, když máme k dispozici bezrizikové sušené vaječné bílky? Nulový obsah sacharidů a tuků předurčuje sušený bílek jako ideální zdroj bílkovin do redukčních a rýsovacích diet v kulturistice. To samozřejmě neznamená, že nemůžeme vaječné bílky kombinovat s takovými cukry, které si sami zvolíme – a to hlavně s glukózou a maltodextrinem a namíchat si tak "anabolickou" směs dle našich potřeb a cílů. Každý zdroj bílkovin má jiné složení aminokyselin, proto bychom se nikdy neměli zaměřit pouze a výhradně na využívání jednoho zdroje bílkovin, ale ideální je kombinace a tím vzájemné doplňování aminokyselinového spektra. Například přednosti syrovátkový ch proteinových koncentrátů vyplývající z rychlosti a snadnosti vstřebávání jsou všeobecně známé, ale co přidat do Whey proteinů vaječný bílek ? Za určitých okolností (v průběhu dne či před spaním místo Night proteinu), kdy chceme prodloužit dobu působení proteinového koncentrátů, tak je to ideální. Vaječný bílek představuje kompromis v tom nejlepším slova smyslu mezi "rychlými" ( syrovátkový koncentrát) a "pomalými" proteiny ( kasein ), protože jeho rychlost trávení a vstřebávání se pohybuje právě mezi těmito zdroji. Pokud rozmícháme sušený bílek v mléce, tak doplníme vaječný albumin bílkovinami mléka a tím podstatně rozšíříme aminokyselinové spektrum, ale musíme si uvědomit, že zároveň měníme výživové hodnoty konečného nápoje, který potom obsahuje i ne příliš žádoucí mléčný tuk a laktózu. Ať již použijeme vodu nebo mléko , tak vždy bude sušený vaječný bílek představovat významný přínos jak pro kulturisty, tak všechny sportovce v rozvoji svalové hmoty a síly! SLOŽENÍ: obsahuje: Vaječný protein A třídy, fermentovaný, sušený rozprašováním, pasterovaný DÁVKOVÁNÍ: Eggtive by měl být konzumován ihned po intenzivní fyzické zátěži, ale může být použit i několikrát denně. Rozmíchejte 30 g prášku s 300 ml vody nebo džusu pro použití v jedné porci. Vhodné i pro přípravu omelet. Jednoduše smíchejte trochu vody a lžičku dobrého oleje a orestujeme na pánvi.   Průměrné nutriční informace ve 100 g v dávce 30 g Energetická hodnota 1462 kJ (17%*) 438,6 kJ (5%*) Bílkoviny - proteiny 82 g (164%*) 24,6 g (49%*) Sacharidy - uhlohydráty 4,5 g (2%*) 1,35 g (1%*) Aminokyselinové spektrum ve 100 g v dávce 30 g Kyselina as para gová 8300 mg 2490 mg Kyselina glutamová 10400 mg 3120 mg L-Alanin 4700 mg 1410 mg L-Arginin 4400 mg 1320 mg L-Cystein 2100 mg 630 mg L-Glycin 2800 mg 840 mg L-Fenylalanin 5700 mg 1710 mg L-Histidin 1900 mg 570 mg L-Isoleucin 4300 mg 1290 mg L-Leucin 6900 mg 2070 mg L-Prolin 2900 mg 870 mg L-Serin 5200 mg 1560 mg L-Threonin 3600 mg 1080 mg L-Lysin 5500 mg 1650 mg L-Methionin 3100 mg 930 mg L-Tryptofan 1000 mg 300 mg L-Tyrosin 3300 mg 990 mg L-Valin 5700 mg 1710 mg Ostatní a speciální doplňky ve 100 g v dávce 30 g z toho BCAA 0,036 g.
Barva bílá
Další produkty od výrobce LSP Nutrition
Další produkty v kategorii Whey Isolaty