Logo Logo
Prom-IN CFM IsoClear 30g - vanilka
Prom-IN CFM IsoClear 30g - vanilka
Krátky popis Exkluzívní produkt Prom-IN CFM IsoClear 30g - vanilka od výrobce PROM-IN u nás najdete téměř zadarmo od 32 Kč
Obvyklá cena
  • 32
Výrobce/Značka
PROM-IN
EAN 8595098010793
Hodnocení
(Celkem 23 hodnocení )
Syrovátkový izolát, vyrobený použitím nejpokročilejší technologie cfm, která zachovává veškeré bioaktivní frakce a to ve stejném poměru, jakou disponuje původní surovina. syrovátkový izolát, vyrobený použitím nejpokročilejší technologie cfm, která zachovává veškeré bioaktivní frakce a to ve stejném poměru, jakou disponuje původní surovina. Díky použití speciálních cross flow filtrů získáme nativní bílkovinu bez nežádoucího tuku a laktózy. Současně zůstává zachován přirozený obsah minerálů, čímž se výsledný produkt stává přirozeným zdrojem vápníku. 25 g g bílkovin v dávce velmi rychlá vstřebatelnost 100% instantní delikátní chuť neobsahuje laktózu bez plnidel zahušťovadel a umělých barviv Doporučené dávkování 30-90 g denně ve dvou až třech porcích především ráno a po tréninku. Dle hmotnosti a tréninkových cílů doporučujeme konzultovat se zkušeným trenérem případně nutričním poradcem. Složení syrovátkový proteinový izolát (mléko, sójový lecitin ) vyrobený metodou cfm Obsah bílkovinných frakcí beta laktoglobulin 43-48 % alfa laktalbumin 14-18 % glykomakropeptidy 24-28 % imunoglobulin g 1-3 % bovinní sérový albumin 1-2 % laktoferin méně než 1 %, aroma, náhradní sladidla: sukralosa a neohesperidin e959, trávicí enzym laktáza Nutriční informace čokoláda marcipán vanilka energetická hodnota 1570 kj/ 370 kcal 1575 kj/ 371 kcal 1580 kj/ 372 kcal tuky 1,4 g 1,2 g 1,0 g - z toho nas. Mastné kyseliny 0,8 g 0,7 g 0,6 g sacharidy 3,8 g 3,2 g 3,4 g - z toho cukry 1,8 g 2,0 g 2,0 g vláknina 2,3 g 1,0 g 0 g bílkoviny 81 g 85 g 87 g sůl 0 g 0 g 0 g Výrobce: Artifex Instant s. r. o. , Plzeňská 529, 36401 Toužim.
Příchuť vanilka
Barva vícebarevná
Varianty produktu
Další produkty od výrobce PROM-IN
Další produkty v kategorii 76 až 85 % bílkovin